Hjælp til Lejeret
Vi samarbejder med Digura

Vi samarbejder med DIGURA, som gør lejeretlige problemer simple – det kan vi lide.
Få din sag vurderet hos dem gratis

Hjælp til lejeretlige problemer med DIGURA

DIGURA er eksperter i lejeretten og hjælper deres brugere med lejeretlige problemer. Dette gøres via en no cure no pay model. Du betaler altså kun DIGURA, hvis de vinder sagen. 

digura manden

Sådan fungerer det

Det er super nemt, uforpligtende og sikkert. DIGURA er din digitale og online ven, når det kommer til lejeretten. Lejeretten har fået et digitalt pust.

Du indgiver sagen

Dette gøres hurtigt og nemt inden på Digura.dk ved at udfylde formula.

Sagen bliver vurderet

Digura vurderer sagen og hvis den har potentiale, så tilbyder de at føre den.

De fører sagen

De fører sagen og den eneste betaling er 25% er din besparelse, hvis sagens vindes.

Hvem er DIGURA?

DIGURA er din digitale ven, når det kommer til lejeretten. De vurder uforpligtende din sag. Det koster dig kun noget, hvis sagen vindes. Dette er utrolig smart, da det ofte kan være forbundet med mange udgifter at få juridisk hjælp. DIGURA forbinder det nye digitale med den juraen og gør tingene på en ny måde. En måde som er til gavn for alle – særlig forbrugeren. Udover DIGURA, så samarbejder vi også med Performance Consult. Dem vil vi anbefale, at i besøger, hvis i har problemer med jeres SEO bureau.

Besøg deres side og får hjælp eller lær meget mere om lejeretten på egen hånd. Inde på deres side kan du eksempelvis lære mere om opsigelse af lejemål og meget meget mere.  

Luk