3 gode grund til at hyre en boligadvokat, hvis du skal købe fast ejendom

Skal du til at købe din drømmebolig? Og ønsker du en tryg og sikker handel? Så bør du hyre en boligadvokat. Hos Hviid Advokater A/S kan du få uvildig, juridisk rådgivning, hvis du skal købe bolig. Hviid Advokater A/S er et landsdækkende advokatfirma og har 27 års erfaring med juridisk rådgivning om bolighandel. På https://hviidadvokater.dk/boligadvokat kan du få specialiseret rådgivning fra en erfaren boligadvokat, der giver dig uafhængig rådgivning i forbindelse med dit boligkøb. Ønsker du dig en en bolighandel, hvor alt, lige fra du indgår købsaftalen med sælger, til du har betalt den fulde købesum, foregår som smurt? Så få et uforpligtende tilbud af Hviid Advokater A/S på https://boligadvokater.info/.

Du får en rådgiver, det er på din side

I et boligkøb er ejendomsmægleren altid på sælgerens side. Derfor er det en god ide, at du som køber hyrer en boligadvokat, der alene handler i din interesse. En boligadvokat kan  hjælpe dig med at forhandle om prisen, så du køber din nye ejendom til en fair pris. Din boligadvokat vil også orientere dig om vigtige informationer, som mægleren ikke nødvendigvis oplyser, og mangler der informationer, indhenter boligadvokaten dem, så du undgår at blive snydt. Din boligadvokat vil også lave en juridisk vurdering af handlen og rådgive dig om din juridiske stilling i forhold til handlen.

boligadvokat

Kompetente råd i en kompleks proces

Et boligkøb involverer mange dokumenter og informationer – for eksempel tilstandsrapport, skøde og energimærke – og boligadvokaten gennemgår alle de vigtige dokumenter med dig, og sørger for at alt er i orden. Din boligadvokat danner sig et overblik over handlen og forklarer dig, hvad alle de juridiske begreber betyder, og hvilke konsekvenser aftalen har for dig. En boligadvokat kan også rådgive om, hvordan man fx laver en samejeoverenskomst, hvis du ikke er gift med din samlever, og i skal lave regler for brug af ejendommen, eller rådgive om reglerne for forældrekøb.

Boligadvokatens ansvar

Når du hyrer en boligadvokat, overgår ansvaret for handlen til advokaten. Det vil sige, at hvis noget går galt i handlen, hvis du får forkert rådgivning, eller din advokat overser noget, 

så er det advokatens lovpligtige ansvarsforsikring, der vil dække dit tab som køber. Dermed står du ikke med nogle ubehagelige udgifter. Husk også at lave et advokatforbehold. Dette betyder, at din underskrift på købsaftalen først er gyldig, når advokaten har godkendt aftalen inden et fastsat tidspunkt. På den måde har du og din advokat mulighed for at gennemgå aftalen i ro og mag, inden købsaftalen endeligt indgås.