Juridisk ordbog
juridiske begreber forklaret

Her på siden kan du finde en række juridiske begreber forklaret på en simpel måde.
Vi lover, at der løbende kommer flere ord. 

0
Ord i ordbogen

Her på siden finder du vores bud på en juridisk ordbog. Der vil løbende blive tilføjet flere juridiske, hvad nogen vil kalde fremmedord til siden. Det lover vi. Vi arbejder hver dag, på at tilføje flere ord. Det er vigtigt for os, at forklare dem på en simpel måde. Her prøver vi altså også, at formidle dem nemt og overskueligt. Vi ser ikke behov for at bruge yderligere svære ord, til at forklare betydning. Ellers er det jo ikke simpelt. I vores juridiske ordbog, der forklare vi kort ordet, hvorefter vi kort gennemgår brugen af ordet. Med “brugen” af ordet, der mener vi eventuelle bøjninger og eksempler på sætninger.

Simpel og overskuelig juridisk ordbog

Vi håber, at i kan lide indholdet på siden. Nederst på siden, kan man finde vores mail – vi modtager altid gerne forslag, til det næste ord, som vi skal forklare. Sammen skaber vi en god juridisk ordbog. Målet er at gøre det til den nemmeste og mest overskuelige samt indholdsrige juridiske ordbog på internettet. Målet med siden generelt, og ikke blot vores bud på en juridisk ordbog, er simplicitet. Vi ønsker at hjælpe alle til en bedre forståelse af juraen. Både den førsteårsstuderende, som lige skal stifte bekendtskab. Dog også alle andre. Jura er lavet til alle, selvom det er de færreste, som virkelig kan forstå det. Ligeså vel, så er denne side lavet til alle. Hvilket vi håber afspejler sig i vores brugervenlighed.

juridisk ordbøger - alt du skal vide

Indholdsrig juridisk ordbog?

Vi har kort beskrevet det ovenstående. Vi vil gøre den simpel og overskuelig. Dog nævnes det også, at vi vil gøre den indholdsrig. Det mener vi og arbejder vi hårdt på. Hvad en indholdsrig ordbog er, er egentlig meget simpelt. Den indeholder mange forskellige ord, så vores besøgende aldrig skal lede forgæves. Vi håber, at i kan bære over med os. Det tager tid at gøre svære ting nemme. Vi vil løbende arbejde på, at gøre den så indholdsrig, som muligt. Øverst på siden, der kan man finde en “counter”. Denne tæller, hvor mange ord, som der er i ordbogen. Er der noget, som i føler, der kunne gøre vores bud på en juridisk ordbog bedre. Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er ikke noget stort advokathus. Vi kan ikke klare alle dine problemer. Vi vil bare gøre det så nemt som muligt. For alle.