Force majeure

Force Majeure betydning: Når noget ekstraordinært, som ingen af de relevante parter har indflydelse på, medfører at en eller begge parter fritages fra kontrakten. 

Brugen af ordet Force Majeure

1. sætning: Han skulle ikke erstatte tabet, som det ellers fremgik i aftalen, da aftalen ikke kunne opretholdes grundet force majeure.
2. sætning: Der kom pludseligt en naturkatastrofe, som ingen kunne have forudset. Deres aftale kunne ikke overholdes, men de skyldte ikke hinaden noget grundet force majeure. 

naturkatastrofe der medfører force majeure

Force Majeure og meget here

Hos allemandsjura, der går vi op, at det skal være simpelt. Derfor har vi forklaret en masse ord. Vi lover at der løbende kommer flere. Vi har ovenstående forklaret force majeure. Her på siden har vi også mange andre ord. Vi har bla forklaret ordet beskaffenhed og meget mere. Grunden til at vi startede vores juridiske ordbog var, at vi synes ordbøger er svære. Med svære mener vi, at svære ord er oversat med andre svære ord. Når vi har forsøgt at lære ord, som eksempelvis forcemajeure, så var det foklaret besværligt. Det ville vi lave om på. Vi gør det simpelt. Vi håber, at vi gør livet lidt nemmere for jer. Jura er jo for alle.

Tilføj selv ord

Synes du, at vi mangler et ord, så hjælp os. Kender du til et ord, så kan du selv tilføje det. Det kan du gøre under siden “Tilføj selv ord”. Det kan altså være dig, som skriver det næste ord, som force majeure ovenstående. Man får også sit navn på som forfatter, hvis man tilføjer ens navn. Man kan selvfølgelig også sagtens skrive anonymt. Vi håber at du vil hjælpe os. Hjælpe alle. Bare tilføj et ord, så tjekker vi det igennem og lægger det op. Du skal også gerne skrive en sætning, hvor ordet bruges. Dette er med til at gøre det mere simpelt at forstå. Slutteligt kan det nævnes, at vi også er ejere af performance consult. Du må meget gerne besøge vores side der også. Her forsøger vi også at gøre SEO branchen mere simpel.