Endvidere

Endvidere betydning: kan både betyde derudover eller desuden.

Brugen af ordet endvidere

  1. Sætning: Han løb en tur, endvidere lavede han efterfølgende armbøjninger. 
  2. Sætning: Hun læste jura, endvidere tog hun et kursus i GDPR ved siden af.
bøger i en stak

Endvidere bruges i mange sammenhænge

Endvidere er et ord, som bruges meget i dansk tale og skrift. Vi ser det nærmest over det hele. Det minder på mange måde om ordet ydermere, da det nærmest forlænger sætningen. Endvidere er som sådan ikke nødvendigvis et juridisk ord. Grunden til, at det er at finde i ordbogen, er at det ofte ses i juridisk sammenhæng. Med det sagt, så ses det også tit i “normale” tekster. Ordet passer altså ind begge steder. Som det er beskrevet ovenstående, så betyder endvidere desuden eller derudover. Heraf minder ordet i den grad om ydermere, som nævnt ovenstående.

Hvis der er andre ord, som du ønsker forklaret, så send os en mail. Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt. Vi lover, at vi forbedre siden løbende. Vi modtager gerne ris og ros – både ift indhold og design. Vi er her for at hjælpe, men i må selvfølgelig også hjælpe os. 

Målet med Allemands Jura

Vi vil egentlig bare gerne gøre det simpelt. Ikke så meget mere i det. Det er målet. Første step er, at vi vil forklare alle juridiske begreber. Dette gør vi i vores juridiske ordbog. Målet er løbende at gøre ordbogen bedre ved at fylde flere ord på. Vi lover, at vi gør vores bedste. Vi er få mand, så hav tolmodighed med os. 

Vi samarbejder bla også med DIGURA, som gør lejeretten simpel. Det er vi stor fan af. Dette gør de ved hjælp af en algoritme. Denne algoritme kan vurdere din sag ift tidligere domme inden for lejeretten og vurdere, om den har potentiale. Det er derfor, at DIGURA gratis kan vurdere din sag. Dette kunne eksempelvis være, om du betalte for meget i husleje, eller ikke havde fået nok af dit depositum tilbage. De kan også føre din sag for dig. Her betaler man kun 25% af vundne/besparede beløb. Dette koncept er vi stor fan af, da det fjerne risikoen fra lejeren. Du kan også besøge deres side og downloade den korrekte lejekontrakt helt gratis, en skabelon til opsigelse og meget mere.