Videreudvikl dine kompetencer indenfor projektledelse

En succesfuld gennemførelse af projekter kræver professionel projektledelse. Du kan videreudvikle dine kompetencer indenfor projektledelse, så du kan gennemføre projekter med stor succes, uden behov for ekstern juridisk vejledning. 

Du kan deltage i forskellige projektleder baserede kurser, som kan videreudvikle dine kompetencer med fuld fokus på projektledelse. Der findes mange forskellige kurser, så du kan tilmelde dig et kursus som bygger videre på din nuværende viden, ekspertise og erfaring.

Forskelligt indhold på forskellige længder

Et kursus inden for projektledelse er ikke blot én type kursus. Der findes mange aspekter af projektledelse som kan være relevante for din profil, afhængigt af din tidligere erfaring og uddannelse. 

Hos IBC finder du en række kurser, som tilbyder forskelligt indhold og forskellige længder kurser. Nogle kurser tager kun to dage, mens andre kan tage op til elleve dage.

Andre kurser har et valgfrit format, hvor du deltager i kurset som et online e-læringsforløb. Dermed er du selv i kontrol over din egen tid, samt hvornår og hvor tit du bruger tid på kursusmaterialet.

Følg med den stigende efterspørgsel

Der er en stigende efterspørgsel på advokater og advokatfuldmægtige, som har erfaring eller evne inden for projektledelse. Disse færdigheder kan nemlig gøre enhver juridisk proces nemmere og mindre ressourcekrævende for både advokat og klient. 

Nogle af de færdigheder, som du vil kunne anvende fra et kursus i projektledelse, er blandt andet tilrettelæggelse af komplekse retssager, bedre udfærdigelse af kontrakter og bedre håndtering af faglige udfordringer. 

På kurserne får du viden om projektværktøjer, som du aktivt kan anvende i din juridiske praksis. Du får også en dybere forståelse for styring af projekter, hvilket er en egenskab som kan anvendes i en lang række forskellige situationer.

Kontakt og få tilbud

Hvis du ønsker at afholde et virksomhedskursus for dig og dine kollegaer, så har i alle mulighed for at deltage i et projektlederkursus. Du kan tage kontakt inde på hjemmesiden, og få en uforpligtende samtale om mulighederne for at afholde et virksomhedskursus. 

Du kan enten tage kontakt over telefon, ved at sende en mail, eller ved at udfylde en kontaktformular, som du vil blive kontaktet ud fra. 

Det vil være et lærerigt kursus, som du og dine kollegaer vil kunne deltage i, hvilket vil få stor gavn for din juridiske praksis. Projektledelse er relevant for alle, som ønsker at videreudvikle kompetencer, uanset hvilken akademisk og faglig baggrund, de kommer fra.