Dette skal du være opmærksom på ved billetkøb

Det kan være en jungle at navigere i billetkøb. Hvor skal man købe? Hvad nu hvis der er udsolgt til det arrangement som jeg søger – skal jeg så begå mig ud i at købe fra en privatperson. Spørgsmålene er mange og vi har i denne artikel valgt at gennemgå de mest stillede spørgsmål på en forsvarlig og simpel måde. Der kan nemlig opstå en lang række udfordringer i forbindelse med sit køb.

Autoriseret billetbureau - det sikre valg

Hos de store og autoriserede selskaber kan du være helt sikker på, at din billet er ægte og kan bruges til dit ønskede arrangement. De har et bestemt antal billetter til salg, og det er det de har. Når du har fået din billet til hænde, dvs. du står med den i din hånd, så overgår ansvaret fra billetudbyderen, som kun kan behandle problemer gældende for bestilling, levering og betaling. Er du uenig i en beslutning mht. til førnævnte af billetudbyderen, så kan du klage til Center for Klageløsningen der vil hjælpe dig i sagen.

Restaurant Klampenborg

Generelt om onlinekøb af billet

Mange steder på internettet kan du finde steder hvor du kan købe billetter til forskellige arrangementer. Det er her uhyggelig vigtigt, at du lægger mærke til om du handler direkte med platformen, eller de om platformen blot er formidler af billetterne. Såfremt de kun er formidlere, er det arrangøren der er din endelige aftalepart, og derfor har ansvaret for eventuelle udfordringer i forbindelse med arrangementet. Et eksempel kunne være at du skal bestille billet til restaurant Klampenborg til et standup show, som du køber igennem en anden hjemmeside, der kun er formidler. Her er det restaurant Klampenborg der er den afsluttende aftalepart.

Fortrydelsesret i forbindelse med billetkøb

Det kan virke lidt underligt, men du har ikke fortrydelsesret såfremt man køber billetter til arrangementer som sportsbegivenheder, koncerter eller lign. Heller ikke hvis du har købt dem på nettet, hvor der som hovedregel gælder 14 dages fortrydelsesret. Vær helt sikker i dit køb, så burde der ikke være nogle problemer.