Få overblik over dine aftaler

Er du også forvirret over alle de aftaler du har med henholdsvis dine klienter, samarbejdspartnere, potentielle kunder, kontakter osv? Hvis dette er tilfældet er du bestemt ikke den eneste.

Sæt dig ned en gang for alle

Somme tider kan det være sidste prioritet at sætte tid af til at skaffe sig et overblik over ovenstående. Problemet er netop dette, når man udskyder sine spørgsmål, anmodninger og aftaler med mere. Sidder du også med juridiske aftaler, problematikker eller lignende? Hvis ikke du har mærket vigtigheden af dette vil du helt sikkert gøre det på et tidspunkt. Hvis der er noget der kan bide dig i halen, så er det juridiske aftaler der bliver udskudt igen og igen. Vi foreslår dig derfor at du en gang for alle sidder ned, får noget lækker mad, og får taget et kig på det.

bøger i en stak

Få hjælp af en ven

Få hjælp til det af en ven. Det kan lyde banat med det virker virkelig. Du kender måske at sidde og skrive en lang opgave, en lang, vigtig mail til en kunde eller lignende. Du sætter dig sindsygt godt ind i stoffet, teksten og budskabet med beskeden. Men sidder man for ofte med det kan man komme til at køre sig selv død i det. Spørg derfor en ven om ikke de vil bruge et øjeblik af deres tid på at læse det igennem. Det kan være en ven fra skolen, en kollega fra arbejdet eller et familiemedlem der lige har et øjeblik. Hvis de er lidt for pressede til det kan du altid invitere dem til kaffe, det plejer at løsne lidt på skulrene.

Få det nu gjort

Ja det er super irriterende at høre, men det har en stor indflydelse på dig selv, din hverdag og dermed også dine omgivelser: din familie og venner. Når du udskyder dine juridiske aftaler bliver de presserende og vil presse din mentalitet mere end nødvendigt i hverdagen. Som ovenstående afnsit også giver udtryk for er det vigtigt at du får sat dig ned og får det gjort. Ikke blot udvider det professionalisme fra din side: altså de mennesker du går og har juridiske gøremål med vil fremover opfatte dig som pålidelig og vil give dig længere snor, men folk vil også i højere grad have lyst til at hjælpe dig. Det er en indvestering der er svær at se, ja, men en der bestemt er det værd.