Flytning og forsikringer

Det kræver meget energi at flytte, især hvis man ikke har styr på sine forsikringer. Det kan hurtigt blive en dyr affære hvis ens ting går i stykker, eller forsvinder i forbindelse med man rykker rundt eller kører med sine ejendele gennem et flyttefirma eller privat.

Vi bruger et flyttefirma

Tit og ofte ser man at ens indbo tager skader hvis man benytter sig af et flyttefirma. Der kan forekomme ridser når man bærer ting op og ned ad trapper, der kan laves ridser i gulv eller vægge. Dog kan der opstå problemer med at identificere hvornår skaderne er optrappet. Derfor er det vigtigt du tager billeder af dine ting inden flyttefolkene henter dine ting. Skulle uheldet være ude, så klag til flyttefirmaet, og tag den derfra. De har som ofte forsikringer, da de som professionelle der varetager opgaver for private, står erstatningsansvarlige overfor de skader de pådrager dit indbo.

Flyttefirma

Værdifulde genstande​

Har du som de fleste, en række genstande som er skrøbelige eller har særlig værdi. Så oplys dine flyttemænd så der kan være ekstra forsigtige. Gør det skriftlig, så der ikke kan rejses tvivl om, at de er informeret om dette. Flyttefirmaer har oftest en række forsikringer, herunder ansvarsforsikringer hvis der skulle opstå uheld. Men dette er ikke et lovkrav, hvorfor det også er din egen opgave at undersøge om de har deres forsikringsforhold i orden. Såfremt flyttefirmaet ikke har de fornødne forsikringer, kan det være vanskeligt at opkræve sin erstatning hvis dit indbo skulle være beskadiget.

Andre forhold at tage stilling til

Forsvinder dine ting under flytningen, er det dit ansvar at kunne dokumentere indholdet af flyttekasserne. Lejerne du en bil, og flytter indbo privat, skal du være sikker på den lejede bil har de nødvendige forsikringer F.eks. Kasko. Vi kan altså godt blive enige om, at det er en stor verden at kaste sig ud i. Vigtigst af alt er du selv gør dig dine tanker, og undersøger de forskellige muligheder inden du selv eller lejer et flyttefirma. Vil du være helt sikker på alt går godt. Så benyt dig af et kompetent flyttefirma som flyttefirma Sjælland. Her får du kyndig vejledning, dygtige og uddannede flyttefolk og et firma der har alle forsikringer i orden.