Om os
målet er simpelt

Her på siden kan du læse kort om os. Målet er øget simplicitet.
Vi lover, at vi løbende bliver bedre.

Nedenstående kan du kort, godt og simpelt lære lidt om os fra Allemands Jura. Vi er her for at hjælpe og skabe brugervenlig gennemsigtighed,

Vi synes ikke det hele skal være så svært. Vi vil faktisk gerne have det så simpelt som muligt. Vil du ikke også det?

Kort, godt og simpelt

Udvikling hele tiden

Vi arbejder hver dag, på at få mere indhold på siden. Vi har en drøm om at være et juridisk opslagsværk, som kan forsimple juraen.

Søgen efter det bedste

Vi søger efter den bedste og nemmeste måde at gøre ting på. Dette er om du blot vil finde betydningen af et ord, eller leder efter en advokat.

Brugervenligt design

Hvis det skal være simpelt og nemt, så skal det designet det også. Vi bestræber os på brugervenlighed og modtager gerne ris og ros.

Vi er venner med mobilen

Meget af tiden online, der befinder vi os på telefonen. Derfor har vi brugervenligheden på telefonen for øje, så du altid kan tilgå siden på bedste vis.

Vi elsker mails

Det er der nok ikke mange, som gør, men vi elsker at modtage mails. Om det er spørgsmål, ris eller ros, så tøv ikke. Vi svarer altid inden for 48-timer.

Vi elsker at hjælpe

Man kan ikke altid finde svar på det hele, selvom vi forsøger at gøre det simpelt. Skulle du have brug for en advokat, så hjælper vi med at finde den rette.

Hvorfor skal det være svært?
Vi ved det ikke.
Gør du?