Vil du udleje din ejerlejlighed? - Sådan gør du!

Står du og overvejer, om du skal udleje din ejerlejlighed? Så læs med her. Der er mange ting man skal huske og overveje, når man vil udleje sin bolig. Måske du er vant til at høre skræmmehistorier om udlejning af ejerlejlighed, men det behøver slet ikke være så negativt endda. Som udlejer betyder det, at du ejer en bolig, og vælger at leje den ud til anden part. Hvis du for eksempel skal være ude af landet i en periode, eller hvis du ønsker at bo et andet sted, kan udlejning give god mening, og du kan få hjælp til alt det administrative og besværlige.

Få styr på det praktiske og juridiske, så du trygt kan udleje

Når du skal udleje din ejerlejlighed er der mange ting at huske på. En af dem er skattereglerne. Hvis du kender skattereglerne, er der endda mulighed for, at det kan komme dig til gode senere. Hvis du for eksempel lejer din bolig ud, i længere end 1 år, kan du som privatperson lade dig beskatte efter reglerne i virksomhedsordningen. Det kan blive en fordel for dig. Derfor skal du sætte dig godt ind i sagerne, for det kan ende med at give pote. Men der er virkelig mange elementer, man skal have styr på, og derfor er det en god idé, at finde lidt hjælp og rådgivning, når du står med udlejning af ejerlejlighed. Man kan få blandt andet få hjælp til annoncering, fremvisning, juridisk bistand, kontakt til udlejer og meget mere. Så kan man trygt udleje sin ejerlejlighed

Udlejning af ejerlejlighed

Hjælp til at finde den gode lejer

Det er essentielt, at man finder en god lejer. Det gør det tryggere for dig, når du ved, at det er et ordentligt menneske, der bor og lever i din ejendom. Hvis du leder efter en lejer, kun ved at bruge de sociale medier, kan du aldrig være helt sikker på, at det er et fornuftigt menneske, du har fundet, til at leje din bolig. Et førstehåndsindtryk kan sagtens slå fejl. Vil du derimod være sikker på, at finde en god lejer, kan du bruge homeconnector.dk til det. De har nemlig et netværk, der består af solide lejere, hvor størstedelen af dem er internationale, der skal til Danmark for at arbejde, i nogle af de største virksomheder. De kan hjælpe med at finde det rette match, og derefter kan de sørge for at udarbejde en gyldig lejekontrakt.